Noen tips om daglig bruk og vedlikehold av reklamebil

reklamebil-3

Det nærmer seg slutten av det nye året.På dette tidspunktet er salget av reklamebil veldig populært.Mange bedrifter ønsker å bruke reklamebil for å selge produktene sine.Denne setningen har oppnådd det varme salgsklimakset som reklamebil.Mange venner som nettopp har kjøpt reklamebil ønsker å vite de daglige driftstrinnene og tipsene til reklamebilen.La oss introdusere dem for deg nedenfor.

Grunnen til at salgsfremmende lastebiler selger så godt er for det første på grunn av tilliten til kundene, og for det andre på grunn av produktkvaliteten og det perfekte ettersalgssystemet.Siden reklamebilen er så populær, er den lille kunnskapen om daglig bruk og vedlikehold av reklamebilen spesielt viktig.Her er en detaljert introduksjon til den lille kunnskapen om daglig bruk og vedlikehold av kampanjebilen!

1. Daglige driftstrinn for reklamebil:

Slå på strømbryteren, start generatoren, start datamaskinen, lyden, effektforsterkeren, og still inn spilletid og rekkefølge for videoklipp eller tekstmønstre.

2. Hovedpunkter for daglig vedlikehold av JCT LED-reklamebil:

A. Kontroller oljenivået, vannivået, frostvæske, motorolje osv. på generatoren;

B. Sjekk om det er blindsoner og svarte skjermer på LED-skjermen, og bytt den ut med den matchende modulen i tide;

C. Sjekk linjene til hele lastebilen, inkludert kabel, nettverkskabel, kabelarrangement og grensesnitt;

D. Kopier all spillprogramvare og relevante viktige filer på datamaskinen for å forhindre tap av filer forårsaket av datamaskinforgiftning eller feilbetjening;

E. Kontroller hydraulikkoljerørledningen og hydraulikkoljemåleren bytt ut eller fyll på hydraulikkolje i tide;

F. Sjekk chassismotor, oljeskift, dekk, bremser osv.

Reklamebilen er utstyrt med høykvalitets kringkastingsutstyr, som kan oppnå den perfekte audiovisuelle festen.Bare ved å utvikle gode driftsvaner i daglig drift kan reklamebilen ta deg høyere og lenger.

reklamebil-2
reklamebil-1

Innleggstid: 23. august 2021