Hvordan motstår scenebiler kulde om vinteren?

Hvordan motstår scenebiler den strenge kulden hvis det er for kaldt om vinteren?

Hvordan kan scenebiler motstå kulden på den kalde vinteren?Hva om det er for kaldt under ytelsen og det hydrauliske løftet ikke fungerer?Eller hva om scenebilen ikke kan starte?

Kuldemotstandsytelsen til scenebiler er ikke bare oppstartsproblemet ved lave temperaturer.Sammenlignet med andre modeller, må scenebiler også bry seg om jevnheten ved sammenlegging og utfolding.Den skal ikke være redd for kulden, og den kan ikke begrenses i prosessen med hydraulisk utfolding.

JCT stage trucks' sterke scene har god vind- og kuldemotstand, og dens bekvemmelighet og praktiske funksjon har blitt rost av mange kunder.Derfor trenger ikke kundene å bekymre seg for mye om det, bare å ta hensyn til vedlikeholdet før de brukes om vinteren er nok.Spesifikke metoder for vedlikehold vil bli undervist av våre teknikere.

Selv om det finnes en rekke bruksmetoder for scenebiler, må bileiere fortsatt beskytte den i den kalde vinteren.Bare på denne måten kan vi sikre kjøringen trygg og forlenge levetiden til scenebiler.


Innleggstid: 24. september 2020